Počet zobrazení stránky

pondělí 18. července 2011

Sprejovací zločiny - chemtrail versus Contrail - petice Kongresu !!!




Aerosol Crimes-carnicom.com  CHEMTRAIL VS CONTRAIL -  PETITION/CONGRESS
(poprvé vidím, jak letadlo sype chemtrail přímo pod sebe tzn. kolmo ke své ose letu, a ne jak by člověk očekával v horizontále letu letadla. Tím je zcela prokazatelně letadlo usvědčeno, že tyto chemostopy nejsou spaliny z leteckých motorů, tedy běžně předpokládaný contrail !!! Zda taková letadla vypouští jen chemtrailsové směsi nebo také jiný chemický odpad z výroby či různých zbytků přidržujíc se zástěrky chemtrails, uvidíme při dalším zkoumání. Jak se zdá, globalistům již nestačí toxické odpady vypouštět z lodí do moře, a tak se zřejmě uchýlili k dalšímu superbyznysu a udělat si skládku z naší atmosféry. Není pak už vůbec jasné, proč se v této záležitosti angažují i ET´s, zda samostatně a nezávisle nebo koordinovaně s globalisty.)
Chemtrail = chemická stopa vysypaného prášku nebo aerosolu do ovzduší. Pro veřejnost účel neznámý, vlády to před lidmi tají, proto vznikají četné konspirační teorie, na kterých bude přesto mnoho pravdy. Chemostopy se“ drží“ na obloze celé hodiny téměř bez hnutí. Roztahují se do šířky a spojují s dalšími chemostopami do jakési gigantické clony, která je „podhoubím“ rychlého vzniku těžké „olovnaté“ chemooblačnosti a divokých chemobouřek. Jsou zaznamenány chemostopy dlouhé od obzoru k obzoru, tzn. v případě českých podmínek  mohou být viditelné v táhlém úseku až 800 km !!!
Contrail = kondenzační stopa po spalinách leteckých motorů, které létají ve velkých výškách, kde spaliny a kondenzáty v krátké vzdálenosti za letadlem mrznou a opět se rychle drobně obláčkovitě rozpadají.



Žádné komentáře:

Okomentovat